U18 | Glavu gore – idemo po broncu!

Pred nama je novi dan i nova utakmica - idemo po medalju!

Hrvatska U18 reprezentacija danas je na Europskom prvenstvu u Slovačkom Pieštanyju tijesno izgubila od Srbije rezultatom 6:10 te ostala bez već gotovo isplaniranog finala i borbe za zlatnu medalju. 

U napetoj utakmici neizvjesno je bilo do samog kraja; Srbija je prva povela te možda iznenadila naše mlade reprezentativce, koji su istog protivnika prošle godine pobijedili u oba međusobna susreta, da bi se Hrvatska nakon toga cijeli susret pokušavala vratiti u utakmicu, no unatoč velikoj želji i požrtvovnosti – naši igrači na kraju su svojim protivnicima čestitali zasluženo finale, a sada, potreseni porazom, ostaju u borbi za jednako veliku brončanu medalju.

U utakmici za treće mjesto čekaju nas još jedni susjedi, Mađari, koji će nakon visokog poraza od Švicarske (40:7) u ovom susretu tražiti iskupljenje te dati sve od sebe kako bi osvojili medalju, a nama ostaju još dva dana za psihički oporavak i napad na željeno odličje. Utakmica je na rasporedu u subotu u 14:30 sati i ništa još nije izgubljeno – idemo po broncu!  

19.4.2017.