Hoće li odluka o prvaku Hrvatske pasti u 9. kolu?

Dva kola dijele nas do kraja jednog od najnapetijih Prvenstava Hrvatske u posljednje vrijeme, a iako je Nada ipak bliže naslovu prvaka, Mladost matematički i dalje ima šanse te će učiniti sve kako bi Splićanima otežala osvajanje njihovog 14. naslova u nizu.

Krtice u subotu gostuju u Sinju, gdje će u 17 sati odigrati utakmicu u kojoj svakako slove za favorite te će osim pobjede, sigurno tražiti i priliku za bonus poen. U slučaju željene podjele bodova, čekaju nedjelju i eventualni posrtaj Nade u Makarskoj, koji bi ih vratio u borbu za naslov. Makarani će s druge strane pokušati vratiti Nadi za poraz iz četvrtog kola (29:13) te će pred domaćom publikom dati sve od sebe kako bi se neizravno pokušali uplesti u odluku o naslovu prvaka (nedjelja, 18 sati). 

U proširenom Prvenstvu Hrvatske, posljednji Zagreb, koji ove sezone ima samo jednu pobjedu, u subotu u 16 sati na domaćem terenu dočekuje gotovo nepobjedivu Ljubljanu, tako da bi u ovom susretu sve osim visoke pobjede Slovenaca bilo veliko iznenađenje.  

Tablicu možete vidjeti na linku: PH tablica

28.4.2016.