Vijesti

Hrvatska ženska reprezentacija ovog vikenda zaključuje ragbi 7 sezonu na Europskom prvenstvu u Slovačkoj

Stigli smo i do samog kraja ragbi 7 sezone, koju će pred ljetnu pauzu ovog vikenda zaključiti hrvatska ženska reprezentacija. U subotu i nedjelju u slovačkim Košicama naše će reprezentativke nastupiti na Europskom prvenstvu, za koje se od prošlog vikenda pripremaju u Supetru na Braču, a u konkurenciji 12 zemalja podijeljenih u tri skupine, Hrvatska će prvenstvo započeti u grupi A, zajedno s Bugarskom, Litvom i Norveškom

Pročitaj sve: Hrvatska ženska reprezentacija ovog vikenda zaključuje ragbi 7 sezonu na Europskom prvenstvu u...

7s reprezentacija desetkovana ozljedama prvu fazu Europskog prvenstva završila sedma

Hrvatska 7s reprezentacija danas se vratila iz češke Ostrave, gdje je ovog vikenda odigran prvi turnir Rugby Europe Trophy Europskog prvenstva. Naši reprezentativci u Češku su otputovali desetkovani brojnim ozljedama, a uz sve, nekolicina standardnih igrača nije bila u mogućnosti sudjelovati na pripremama zbog studentskih i poslovnih obaveza, tako da je veliki teret pao i na leđa petorice debitanata u sastavu Hrvatske, koji su pokazali da su itekako željni uspjeha i dobre igre te dali sve od sebe da se dokažu izborniku i suigračima.

Pročitaj sve: 7s reprezentacija desetkovana ozljedama prvu fazu Europskog prvenstva završila sedma

Mladost izvrsna peta na Europskom klupskom prvenstvu!

Zagrebačka Mladost proteklog je vikenda sudjelovala na jakom Europskom ragbi 7 klupskom prvenstvu te među 12 europskih prvaka osvojila izvrsno peto mjesto! Radi se o već tradicionalnom turniru u Sankt Peterburgu, gdje je kao državni prvak za 2016., ove godine Hrvatsku predstavljala Mladost, a u jakoj konkurenciji prvaka velikih ragbijaških nacija, Zagrepčani su pokazali da su s pravom zaslužili prestižnu pozivnicu. 

Pročitaj sve: Mladost izvrsna peta na Europskom klupskom prvenstvu!