Nada prvak Hrvatske 14. put u nizu!

U posljednjem kolu Prvenstva Hrvatske Nada je u Splitu rutinskom pobjedom protiv Zagreba potvrdila svoj 14. u nizu naslov prvaka Hrvatske. Splićani su sa svojim pomlađenim sastavom dobro otvorili utakmicu te poveli već na samom početku, a Zagreb, koji je u u igru ušao agresivno i sa velikom željom za dokazivanjem, u nekoliko je navrata uspio ozbiljnije zaprijetiti domaćinu, međutim sve to nije bilo dovoljno te se na poluvrijeme odlazi sa visokih 38:0.

U nastavku obje momčadi rade veliki broj izmjena, no unatoč tome, uglavnom gledamo reprizu prvog poluvremena, s tom razlikom što je Zagreb u drugom dijelu uspio realizirati neke od svojih prilika te postići dva polaganja. Utakmica na kraju završava rezultatom 72:12 te velikim slavljem Nade.

Najbolji pojedinac susreta bio je igrač Nade i hrvatski U18 reprezentativac Bruno Đurović: „Bili smo spremni na sve, trenirali smo i izveli ono što smo i planirali. Čestitam Zagrebu na borbenoj utakmici, a svojim suigračima na osvojenom 14. prvenstvu u nizu!“.

Kapetan Krešimir Čorić nadodao je: „Presretni smo, odavno nismo ovako teško osvojili naslov, Mladost nam je puhala za vratom cijelu sezonu. Treneri Rešetar i Borozan uspjeli su integrirati puno juniora u prvu momčad te su oni, kao i naši stariji i iskusniji igrači, sve utakmice odigrali na visokoj razini. Veselimo se novoj sezoni te se nadamo i 15. naslovu zaredom, kao i povratku Kupa i regionalnog naslova“.

Čestitke prvacima!

7.5.2016.