PH | Nada slavi 15. naslov prvaka u nizu!

Deseto, a ujedno i posljednje kolo Prvenstva Hrvatske za sezonu 2016/2017, u Splitu je dočekano u slavljeničkom ozračju. Nada je tako danas u posljednjem susretu ugostila mladu momčad Zagreba te visokom pobjedom 83:5 na najbolji način uljepšala proslavu već osiguranog naslova prvaka.

Splićani su od samog početka pokazali veliku nadmoć, želeći se na najbolji način pokazati pred svojom publikom u posljednjem susretu sezone, dok su gosti tek u drugom poluvremenu uspjeli doći do svojih jedinih poena polaganjem Fatovića, no utakmica je ostala u drugom planu, a igrači Nade i njihovi gosti čekali su već spremnu proslavu petnaestog u nizu naslova hrvatskog prvaka. 

Uz veliku dominaciju kluba, posebne su nagrade primila i trojica igrača koja su sudjelovala u osvajanju svih petnaest naslova; Vedran Antić, Mate Borozan i Goran Čulić, a nakon njih, publici su se predstavili i članovi Nadine škole i vrtića.

U sjeni Nadine proslave, u drugom susretu kola, Mladost je u Zagrebu u neizvjesnoj utakmici pobijedila Sinj rezultatom 37:29, čime se još jednom pokazala kao naša najbolja momčad uz Nadu te na oproštaju od ovogodišnjeg prvenstva, ovom pobjedom najavila novu uzbudljivu utrku za naslov sljedeće sezone.

Čestitke Ragbi klubu Nada na osvojenom naslovu prvaka!

15.4.2017.